السبت، 18 أبريل 2015

فراخ مقلية ( فراخ كنتاكى ) من مطبخ الشيف اسامة السيد برنامج من مطبخ اسامة




وصفة فراخ مقلية ( فراخ كنتاكى ) من برنامج من مطبخ اسامة للشيف اسامة السيد حلقة يوم الجمعة 17-4 على قناة cbc سفرة

مقادير فراخ مقلية ( فراخ كنتاكى ) :
دجاجة مقطعة 12 
فلفل اسود
ملح
لبن رايب
ثوم مفروم
شطة 
بابريكا
مستردة
جنزبيل
بيكنج باودر
دقيق
زيت غزير للقلى

طريقة عمل فراخ مقلية ( فراخ كنتاكى ) :
1- فى بولة عميقة نخلط الملح والفلفل الاسود والجنزبيل والبابريكا مع اللبن الرايب والثوم المفروم والمستردة والشطة ونتبل الدجاج جيدا
2- نحفظ الدجاج فى الثلاجة ليلة كاملة او 8 ساعات على الاقل
3- فى بولة عميقة نخلط الدقيق مع البيكنج باودر والجنزبيل والبابريكا والملح والفلفل الاسود والشطة
4- نقوم بتصفية الدجاج جيدا ونغلفها بخليط الدقيق تماما
5- نقوم بقلى الدجاج فى الزيت على درجة حرارة متوسطة لمدة 8 دقائق
6- نرص الدجاج فى صينية ونضعها فى الفرن الى تمام النضج وتقدم.






















فراخ مقلية, فراخ كنتاكى, فراخ كنتاكى اسامة السيد, فراخ كنتاكى من مطبخ اسامة, فراخ مقلية للشيف اسامة السيد, طريقة عمل فراخ مقلية ( فراخ كنتاكى ), مقادير الفراخ المقلية, مقادير فراخ كنتاكى اسامة السيد,

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق