السبت، 18 أبريل 2015

برجر اللحمة من مطبخ الشيف اسامة السيد برنامج من مطبخ اسامة





وصفة برجر اللحمة من برنامج من مطبخ اسامة للشيف اسامة السيد حلقة يوم الجمعة 17-4 على قناة cbc سفرة

مقادير برجر اللحمة :
لحمة مفرومة 
ملح
فلفل اسود
للتقديم /
بطاطس محمرة
خبز كايزر
شرائح بصل
شرائح طماطم
مايونيز
مستردة
كاتشب
شرائح جبنة
خيار مخلل

طريقة عمل برجر اللحمة :
1- نخلط اللحمة مع الملح والفلفل الاسود ونشكلها اقراص 
2- نقوم بطهيها فى طاسة تيفال مدهونة بالزيت او على الجريل حتى تمام النضج
3- يقدم فى ساندوتشات فى الخبز الكايزر المدهون بالكاتشب والمستردة والمايونيز
4- نضع فى الساندوتش شرائح الجبن والبصل والطماطم والخس والخيار المخلل 
5- يقدم مع البطاطس المحمرة.






















برجر اللحمة, برجر اللحمة اسامة السيد, فراخ كنتاكى من مطبخ اسامة, برجر اللحمة للشيف اسامة السيد, طريقة عمل برجر اللحمة, مقادير برجر اللحمة, مقادير برجر اللحمة اسامة السيد,

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق