الأربعاء، 15 أبريل 2015

الكبدة الاسكندراني من مطبخ الشيف اميرة شنب برنامج اميرة فى المطبخ





وصفة الكبدة الاسكندراني من برنامج اميرة فى المطبخ للشيف اميرة شنب حلقة يوم الاثنين 13-4 على قناة cbc سفرة

مقادير الكبدة الاسكندراني :
كبدة
جرجير
خبز بلدى
طحينة
فلفل اسود
ملح
زيت
عصير ليمون
خل
ثوم 
فلفل حار
فلفل رومى

طريقة عمل الكبدة الاسكندراني :
1- نقوم بفرم الثوم فى الكبة مع الفلفل الحار والفلفل الرومى والليمون والخل والطحينة والملح والزيت والفلفل الاسود والكمون فرم ناعم
2- نضيف الخليط السابق على الكبدة ونتركها لمدة ساعة فى الثلاجة 
3- نضع خليط الكبدة فى طاسة ساخنة جدا على نار عالية ونقوم بتشويحها الى تمام النضج
4- نقدم الكبدة مع الخبز البلدى والجرجير.











الكبدة الاسكندراني, الكبدة الاسكندراني اميرة شنب, الكبدة الاسكندراني اميرة فى المطبخ, اميرة شنب, اميرة فى المطبخ, طريقة عمل الكبدة الاسكندراني, مقادير الكبدة الاسكندرانيالكبدة, الاسكندراني, اميرة, فى المطبخ, 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق